Zaštita Podataka

Izjava o zaštiti podataka

Zahvaljujemo što ste posjetili našu stranicu te Vas želimo upoznati o zaštiti podataka na internetskim stranicama naše tvrtke. Za nas i našu tvrtku zaštita Vaše privatnosti je od najveće važnosti. Iz tog razloga se podrazumijeva pridržavanje zakonskih propisa o zaštiti podataka (GDPR).

1. Osobni podaci

Ova stranica može prikupljati osobne podatke koji vas izravno identificiraju ili se mogu koristiti u kombinaciji s drugim podacima kako bi identifikacija bila moguća. Primjeri osobnih podataka koji Vas izravno identificiraju uključuju vaše ime, kontakt podatke, adresu e-pošte i druge povezane podatke. Naše internet stranice također mogu prikupljati podatke koji vas ne identificiraju izravno imenom ili kontakt podacima, ali se mogu koristiti u svrhu identifikacije na način da je određeno računalo ili uređaj posjetilo našu mrežnu stranicu. Prilikom posjeta ovoj stranici može biti zatraženo da unesete svoje osobne podatke.

2. Pohrana i obrada osobnih podataka

Za prijenos podataka između Vašeg računala i našeg servera koristimo SSL-kodiranje (Secure Socket Layer). Svi podaci su zaštićeni tehničkim i organizacijskim mjerama od gubitka, uništenja, pristupa, izmjene ili distribucije Vaših podataka od strane neovlaštenih osoba. Unatoč redovnoj kontroli potpuna zaštita od svih opasnosti nije moguća.

3. Prijenos osobnih podataka trećim licima

Vaše osobne podatke koristimo samo unutar poduzeća i povezanih društava kao i kompanije odgovorne za obradu naloga. Bez Vašeg odobrenja Vaše podatke ne dajemo trećim licima, posebno ne u svrhu promidžbe. Ako smo obavezni po zakonu ili po sudskom nalogu, Vaše podatke dostaviti ćemo ovlaštenim licima.

4. Obavijest o sigurnosti podataka i korištenju Google Analytics:

Ova stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize Google Inc ( "Google"). Google Analytics koristi takozvani "Cookies", koji su tekstualne datoteke koje su spremljene na računalu i omogućavaju analizu korištenje web stranice. Informacije o korištenju ove web stranice (uključujući Vašu IP adresu), koja su prikupljene putem kolačića, se prenose i spremaju u Google poslužitelj u SAD-u. Google će koristiti te informacije za procjenu korištenja web stranice, za izradu izvještaja o web aktivnosti za pokretanje web stranice, kao i za dodatne usluge vezano za korištenje web stranice i internet. Nadalje Google će prenijeti podatke trećim osobama, ako se to zakonski zahtijeva. Google neće ni u kojem slučaju povezati vašu IP adresu s drugim Googleovim podacima. Možete izbjeći uvođenje kolačića pomoću odgovarajućih postavki našeg pretraživača softvera, no ističemo da u ovom slučaju neće biti moguće koristiti sve funkcije ovih web-stranica u potpunosti. Korištenjem ove web stranice odobriti ćete obradu podataka o vama, koji je okupio Google, na način i za svrhe koje je gore opisano.

5. Kolačići

Ova stranica može koristiti „kolačiće“. Kolačić je mala datoteka koju mrežna stranica može prenijeti na tvrdi disk vašeg računala gdje se nalaze datoteke internetskog preglednika. Zahvaljujući kolačiću određene podatke ne morate višekratno unositi u određena polja za registraciju budući da se kolačići koriste kako bi stranici omogućili da „upamti“ informacije koje je posjetitelj prethodno unio. Kolačić vam također pomaže pružiti informacije o specifičnom sadržaju i prati kako se koriste određeni dijelovi stranice. Kolačiće na vaše računalo možemo instalirati mi ili treća strana s kojom imamo poslovni odnos, kao što su usluge mrežne analitike ili internetskog oglašavanja. Kod većine internetskih preglednika ili drugih računalnih programa, možete promijeniti postavke kako biste izbrisali kolačiće s tvrdog diska, blokirali sve kolačiće ili primili upozorenje prije pohranjivanja kolačića. Molimo provjerite upute svog preglednika kako biste doznali više o tim funkcijama. Ako odbijete kolačiće, funkcionalnost stranice može biti ograničena i postoji mogućnost da nećete moći iskoristiti sve značajke stranice. Više informacija o EIDAA možete pronaći na http://www.youronlinechoices.eu

6. Informacije

Ova stranica nije namijenjena ni osmišljena za osobe mlađe od 16 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od osoba mlađih od 16 godina. Imate pravo na informaciju o Vašim pohranjenim podacima i ako je potrebno pravo na ispravak, blokadu ili brisanje podataka. Molimo da nam se u tom slučaju javite elektroničkom poštom na adresu info@ai-datalabs.hr

Sva prava pridržana © Ai Data Labs d.o.o. 2024